Linja e Këshillimit për Burra dhe Djem, ditën e sotme pati kënaqësinë të ishte pjesë e marshimit “SYTË NGA SHËNDETI MENDOR , me rastin e ditës botërore të shëndetit mendor, organizuar nga: “Urdhri i Psikologut” në Republikën e Shqipërisë.

12

 

13

 

14

 

15

 

16

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>