Linja e Këshillimit për Burra dhe Djem organizoi takimin e radhës aktivitet ” Psikoedukativ” me të rinjtë e Klubit “Bëhu Burrë”
Të rinjtë pjesmarrës u argëtuan në parkun më të madh natyror, “Adventure Park” në Dajti Express, Tiranë,
Vend të veçantë zunë edhe diskutimet e të rinjve të cilët shpalosën idetë mbi sensibilizimin e mbarë shoqërisë për ti thënë PO ndryshimit dhe STOP dhunës.
“Përdori energjitë e tua për tu kënaqur dhe jo për të dëmtuar të tjerët…”
…. 💪💪💪
Motoja e “Burrave të rinj” të cilët i thonë JO DHUNËS !
17
18
20
21
23
24
25
19
26

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>