Linja e Këshillimit për Burra dhe Djem organizoi takimin e radhës aktivitet ” Psikoedukativ” me të rinjtë e Klubit “Bëhu Burrë”
Të rinjtë pjesmarrës u mblodhën në ambjentet e zyrave të CLMB ku vend të veçantë zunë edhe diskutimet e të rinjve të cilët shpalosën idetë mbi sensibilizimin e mbarë shoqërisë për ti thënë PO ndryshimit dhe STOP dhunës.
8
9
10
11…”

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>