On December 7th, 2016 the director of CLMB was invited in the panel of the program “Good Morning Albania” at Public Broadcaster TVSH to talk about the issue of domestic violence in Albania and the way of engaging men and boys in this fight.

Iris Luarasi, Drejtoresha Ekzekutive e Linjës së Këshillimit për Burra dhe Djem ishte e ftuar në emisionin televiziv “Mirëmëngjes Shqipëri” ku foli mbi problemet e dhunës në familje në Shqipëri dhe shpjegoi se si burrat dhe djemt mund të angazhohen ne luftimin e këtij fenomeni.

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>