On December 14th, 2016 the director of CLMB was invited in the panel of the program “Tonight Ilva Tare” at Ora News with Minister of Social Welfare and Youth Mr. Klosi and the head of Integration Parliamentary Group Mrs. Majlinda Bregu to debate for 2 hours on domestic violence in Albania

http://www.oranews.tv/vendi/dhuna-ndaj-grave-bregu-reagimi-institucional-jo-i-shpejte/

 

Më 14 Dhejtor 2016 Drejtoresha e CLMB Iris Luarasi, Ministri I Mirëqënies Rinisë dhe Sporteve Blendi Klosi si dhe Kryetarja e Grupit Parlamentar për Integrim Majlinda Bregu  ishin të ftuar tek “Tonight Ilva Tare” për të diskutuar mbi dhunën në familje në Shqipëri.

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>