TI NUK JE VETEM!!! Të mblidhemi bashkë nesër në ora 16:00 te sheshi “Nënë Tereza” që t’ju tregojmë gjithë dhunuesve dhe përdhunuesve se TI ke shumë gra, vajza, djem dhe burra që bëhen zëri yt. Thanks to Bloom Empowering Community dhe Rakela Hunçi per dizenjimin fantastik ❤️
Mos Hesht!!! Dhuna është krim! ☎️ në numrin pa pagesë 116117 Linja e Keshillimit per Gra dhe Vajza

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>