14Në kuadër të ” ” Linja Këshillimit për Burra dhe Djem Official& Klubi Bëhu Burrë ishte pjese e aktivitetit i cili u organizua tek pedonalja Tiranë nga Ministria e Mirëqenies dhe Shërbimi Social. Në këtë aktivitet ishin të pranishëm: ministri i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, Blendi Klosi, Kryetari i Bashkisë, Erion Veliaj, si dhe përfaqësues të organizatave dhe vizitorë të ndryshëm.

Gjatë këtij aktiviteti ne shprehëm rëndësinë e përfshirjes së baballarëve nëdhënien e kontributit të tyre për një familje më të lumtur.

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>