Diskutim i hapur me teme “Portretizimi i gruas dhe gjuha e urrejtjes seksiste ne media”. Ne kete takim ishin te ftuar panelistet Claudia Hinzer, Oficere Politike dhe Ekonomike në Ambasadën Kanadeze në Romë, deputet Nora Malaj dhe Milva Ikonomi, Profesor Rrapo Zguri si dhe Drejtoresha e Linjes se Keshillimit per Gra dhe Vajza, Iris Luarasi.

Ne takim morem pjese studente te Gazetarise te cilet u perfshine ne diskutim me panelistet dhe ndane eksperiencat personale lidhur me Gjuhen e Urrejtjes ne median Shqipetare.

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>