Linja e Këshillimit për Burra dhe Djem ju bashkua projektit “ Një pemë sot, një frymëmarrje mot” organizaur nga Gjimnazi Abdulla Keta, duke kontribuar në mbjelljen e pemëve në Kopshitin e fëmijëve pranë Banesave Sociale.

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>