Mëndje e shëndetshme, me trup të shëndetshëm. Klubi “Bëhu Burrë” organizoi ndeshje futbolli duke promovuar sportin si një stil jetese të shëndetshëm mes të rinjve dhe duke shpalosur gjithashtu vlerat e këtij klubi

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>