Eventi u zhvillua në Muzeun Historik Kombëtar dhe kishte si qëllim për të ndihmuar në ndërgjegjësimin e nxënësve të shkollave të mesme për dhunën me bazë gjinore dhe nismat që ekzistojnë për ta parandaluar atë. Gjatë aktivitetit u shfaq e një video të shkurtër, me intervista të të të mbijetuarve të dhunës në familje, dhe u vazhdua me mesazhe të shkurtra / dëshmi të dy nxënësve të shkollave të mesme, dy aktivistë, të mbijetuar dhe një gazetar.

Një ekspozitë me fotografi mbi temën e barazisë gjinore u shfaq në sallën e ngjarjeve.

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>