Open Discussion with the youth of Muslim community in Kombinat, Tirana “React as Human, Against Violence”

In the frame of “16 Days of Activism” a meeting was held with young Muslim boys in the area of Kombinat in Tirana. In this meeting participated about 50 young people and was discussed about the campaign “React as humane” and the activities of the club “Be a man”.

 

Në kuadër të “16 ditëve të aktivizmit” u zhvillua një takim mes përfaqsuesve të CLMB dhe djemve të rinj të komunitetit Musliman në zonën e Kombinatit. Në këtë takim ku morën pjesë rreth 50 djem u prezantuatn shërbimet që CLMB ofron në trajtimin dhe sidomos parandalimin e dhunës në familje. Me to u diskutua gjithashtu mbi perceptimet e meshkujve shqipëtar mbi vështje të dhunës dhe barazisë gjinore.

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>